O nama

Vital One je osmišljen kako bi pojedincu omogućio tri najbitnije stvari u životu na koje samo on može utjecati, a to su: Vitalnost, Dugovječnost i Mir u duši


GalerijaRezervacijeTerapeuti

Vital One Special Retreat

Vital One Special Retreat 5-dnevni je program koji vam osigurava snažnu energetsku regeneraciju.

Cjelokupnim pristupom kroz vježbu, disanje i zdravu prehranu vraća se životna energija, tijelo se oslobađa toksina i organizam budi svoje iscjeljujuće sposobnosti. U ovom 5-dnevnom programu steći ćete znanja koja će obogatiti vaš život i vratiti vas u balans. Pridružite se skupini više od 6.000 zadovoljnih polaznika.

  • jačanje imunološkog sustava
  • očuvanje zdravlja
  • obnova energetskog polja tijela
  • uspostavljanje ravnoteže um - duh - tijelo
  • duboka relaksacija
  • poboljšanje koncentracijet
  • pojačana kreativnost

Naša misija

Godine učenja i spoznaja dovela su me do zaključka da je bolest produkt misli, uvjerenja i pogrešnog načina življenja, koje nas odvajaju od naše biti. Vraćanjem sebi, promjenom načina razmišljanja, vježbom i zdravom prehranom vraćamo se ponovno na put ozdravljenja.

Konvencionalna medicina najčešće rješava posljedice, a ne uzroke oboljenja. Tijelo je moćan stroj koji popravlja sam sebe, samo mu treba dati alata. Ponašanje koje nas je dovelo do oboljenja, ne može nas ozdraviti. Samo duboka promjena u nama put je ka našemu boljitku. Naša misija je potaknuti vas na promjenu i naučiti vas zdravom pristupu životu.

5

dana


Stjecanja ključnih vještina i znanja očuvanja zdravlja.
6125

zadovoljnih polaznika


Svjedoče pozitivno o našem radu i ponovno se rado vraćaju na naše radionice.
15

godina iskustva


U radu s bioenergijom i tradicionalnim istočnjačkim metodama iscjeljenja.
9

years of experience


Donec vestibulum justo a diam ultricies pel lentesque. Quisque mattis diam vel lac.

Naši terapeuti

Gianni Glavina

Terapeut i instruktor, osnivač Vital One, godinama je istraživao energiju koja pokreće čovjeka. Onu istu energiju koja je zaslužna za zdravlje, a čiji se nedostatak i disbalans automatski manifestira kroz bolest. Bez okova religije i skete, posvetio je godine svoga rada prakticiranju i proučavanju raznih energetskih tehnika - od thai-chia, preko pranayame, yoge, Chi Gonga, pa do bioenergije – i tako došao do usavršavanje vlastite metode brzog i snažnog energetskog obnavljanja organizma i tijela.

Zlatko Travljanin

Majstor istočnjačkih metoda iscjeljivanja, prakticira metode iscjeljenja Shiatsu, Yumeiho, Trigger point thearpy i Cupping. Njegovo cjeloživotno iskustvo, stalno usavršavanje, predanost i ljubav prema ljudima, čine ga savršenim terapeutom.

Ostanimo u kontaktu